• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Tipsbladet

Rygter: Stenrig engelsk klub lurer på Barca-profil

Foto: Julian Finney

Tipsbladet er nu klar til at servere torsdagens sidste omgang rygter for dig.

Af Tipsbladet

Raphinha fra Barcelona til Newcastle
Note:
Newcastle synes at have utømmelige lommer, efter de blev opkøbt af saudiarabiske rigmænd, og nu har Eddie Howe angiveligt vendt blikket mod Barcelona-stjernen Raphinha. Brasilianeren skulle koste i omegnen af 460 millioner kroner, hvilket svarer til det beløb, som catalanerne betalte for ham sidste sommer, da han skiftede fra Leeds.
Kilde: El Desmarque
Sandsynlighed: Under middel

Josko Gvardiol fra RB Leipzig til Chelsea
Note: Selvom Todd Boehly har hentet tre centrale forsvarsspillere, siden han købte London-klubben tilbage i maj, er han angiveligt stadig interesseret i at hente det krotatiske stjernefrø Josko Gvardiol til Stamford Bridge.
Kilde: Football London
Sandsynlighed: Middel

David Raya fra Brentford til Chelsea eller Tottenham
Note: Thomas Franks førstevalg på målmandsposten, David Raya, har afvist to kontrakttilbud fra Brentford, og alt tyder på, at hans tid i klubben lakker mod enden. London-rivalerne fra Chelsea og Tottenham siges at være interesseret i den spanske målvogter.
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Over Middel

Eduardo Camavinga fra Real Madrid til Manchester United
Note: Erik ten Hag vil gerne forstærke sin midtbane. I den forbindelse har hollænderen blikket rettet mod Real Madrid, som har Eduardo Camavinga i truppen. Ham vil Manchester United gerne have fingrene i, og storklubben fra Old Trafford er klar til at sprænge banken for midtbanespilleren og betale La Liga-klubben svimlende 961 millioner danske kroner. 
Kilde: Fichajes i Spanien. 
Sandsynlighed: Under middel. 

Mohammed Kudus fra Ajax til Manchester United
Note: Det er ingen hemmelighed, at Premier League-klubben gerne vil have en ny angriber til sommer. Her er den tidligere Superliga-stjerne på Erik ten Hags ønskeliste sammen med eksempelvis Victor Osimhen og Harry Kane. 
Kilde: TalkSport. 
Sandsynlighed: Middel. 

Sven Botman fra Newcastle til Paris St. Germain
Note: Forsvarsspilleren har gang i en meget flot sæson i Englands bedste fodboldrække. Det betyder, at hans navn er nået til Frankrigs hovedstad, hvor Paris St. Germain skulle være interesseret i at købe ham. 
Kilde: iNews. 
Sandsynlighed: Under middel. 

Jude Bellingham fra Dortmund til Liverpool
Note: Troen på at vinde kampen om englænderens underskrift vokser hos Jürgen Klopp og kompagni. Liverpool er dog klar over, at meget afhænger af, om klubben skal spille Champions League på den anden side af sommerferien. 
Kilde: Daily Mail. 
Sandsynlighed: Middel.