• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Rygtes væk: Pochettino er 'skuffet' over PSG-boss

Foto: Getty Images

Mauricio Pochettino er i dialog med Tottenham om en mulig retur til London-klubben. Argentineren er angiveligt ikke glad for samarbejdet med Paris Saint-Germains sportsdirektør, Leonardo.

Af Lars Gram-Hanssen

Blot fem måneder efter Mauricio Pochettinos ankomst i Paris Saint-Germain florerer der nu rygter om, at den argentinske stjernetræner ønsker at forlade den franske storklub. 

Således har Pochettino i de seneste dage været rygtet til både Tottenham og Real Madrid. Men hvordan kan det være, at Pochettino allerede rygtes væk? Den franske avis Le Parisien har analyseret argentinerens situation i Paris Saint-Germain, og ifølge avisen er det korrekt, at Pochettino har diskuteret en mulig Tottenham-retur med London-klubbens bestyrelsesformand, Daniel Levy.

Trænerkarrussel i storklubberne
Mauricio Pochettino har ikke fået en optimal start i Ligue 1, hvor Lille endte med at snyde Paris Saint-Germain for mesterskabet, men ifølge Le Parisien fastholder Paris Saint-Germains ledelse, at Pochettino ikke er på vej væk. 

Der er i de seneste dage blevet igangsat en større trænerkarrussel i Europa, efter at både Zinedine Zidane og Antonio Conte har opsagt deres stillinger. Storklubber som Real Madrid, Inter, Tottenham og Juventus skal derfor have nye cheftrænere, og det har selvsagt sat gang i mange rygter. 

Anspændt forhold til sportsdirektør
Ifølge Le Parisien er det dog sandt, at Mauricio Pochettino ikke er tilfreds med situationen i Paris Saint-Germain. Avisen skriver således, at Pochettino er 'skuffet' over parisernes sportsdirektør, Leonardo. Argentineren er angiveligt ikke tilfreds med brasilianerens ledelse af klubben, hvor stjernerne har meget stor magt. 

Leonardo havde også et ganske anspændt forhold til Pochettinos forgænger, Thomas Tuchel, som brasilianeren ved flere lejligheder kritiserede i medierne, inden tyskeren i december blev fyret.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020