Video : Tipsbladet
Rygter

Sætter Christian Eriksen til salg - klar med bud

Manchester United har ifølge Football Insider sat Christian Eriksen på listen over salgsbare emner.

Christian Eriksen er røget ud i kulden i Manchester United, hvor det blot er blevet til en enkelt startplads og to indhop i 2024.

Det er alt andet end tilfredsstillende for den pasningsstærke fynbo, der også luftede sin frustration over situationen i Manchester United i landsholdslejren i Helsingør.

Det ændrer dog ikke på, at Erik ten Hag ikke ser Christian Eriksens vej i øjeblikket, der blandt andet er blevet overhalet af den blot 18-årige englænder Kobbie Mainoo.

Derfor skulle Manchester United nu have sat danskeren på sommerens salgsliste, hvor de er klar til at lytte på samtlige bud, der skulle lande på ham.

Det fortæller kilder til det engelske medie Football Insider.

Mediet skriver også, at der allerede nu er interesse, ligesom der har været før, fra Saudi-Arabien. Klubber fra ørkenstaten følger angiveligt Christian Eriksens situation tæt og er klar til at byde til sommer, når transfervinduet åbner, skriver Football Insider.

Efter denne sæson går Christian Eriksen ind i sit sidste kontraktår med Manchester United, og derfor kan sommerens transfervindue sagtens blive et, hvor både han selv og Manchester United skal tage en beslutning om fremtiden.

Man skal dog heller ikke længere tilbage end sidste sæson, hvor den 32-årige dansker spillede en stor rolle på Manchester United-midtbane. Det var også Erik ten Hag, der hentede danskeren til kort efter sin ansættelse og hollænderen har Christian Eriksen som en favorit.

Lige nu spiller klaveret dog ikke, og det kan betyde farvel til Christian Eriksen, medmindre han formår at overbevise inden da. I denne sæson er det blevet til 21 kampe, et mål og to assister.

Sidste år var han med til at vinde ligacuppen med Manchester United og stod bag 12 scoringer i 44 kampe.