Skifte til FC København? Her er hans svar
Foto: Getty Images
Rygter

Skifte til FC København? Her er hans svar

Midtbanespilleren rygtes blandt andet til FC København. Nu svarer han selv på de mange skriverier.

Rumænske Adrian Șut er et navn, der de seneste dage er begyndt at spøge i det danske transferlandskab.

Trabzonspor er blevet nævnt som den varmeste bejler, mens rumænske Fanatik for nyligt fortalte, at også FC København skulle være interesseret i FCSB-midtbanespilleren.

De mange rygter omkring et farvel til FCSB har 23-årige Adrian Șut også selv kommenteret på.

- Jeg tænker ikke på at skifte klub. Jeg spiller i Steaua, og jeg vil give alt hvad jeg kan for klubben. Jeg tænker kun på Steaua. Jeg vil ikke tale om noget som helst andet, siger han til gsp.ro.

Selvom den rumænske midtbanespiller kun har fokus på at passe sit job i FCSB, så arbejder hans agent, Florian Vulturar, i kulissen på et januarskifte.

- Vi er i dialog med tre klubber i øjeblikket en fra Danmark, Tyrkiet og Tjekkiet. Men det er ikke professionelt at tale om klubbernes navne, og det har jeg heller ikke deres accept til, lyder det overfor Tipsbladet.

Han fortæller også, at planen er, at Adrian Șut skal finde nye græsgange til januar, da tiden er moden til et skifte til en større liga. Trabzonspor er indtil videre blevet nævnt som den mest seriøse bejler til midtbaneankeret.

De har angiveligt budt 15 millioner kroner på Adrian Șut, men FCSB's ejer, Gigi Becali, har tidligere slået fast, at man ikke sælger ham for mindre end 22 millioner kroner.

Adrian Șut, 23 år, er en af FCSB's store profiler på den defensive midtbane. Han har bidraget med to mål i 18 kampe for klubben i denne sæson, hvor han er fast mand. Kontrakten udløber til sommer, så det er sidste chance, hvis man vil tjene penge på ham.