• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Tipsbladet.dk

Søndagens rygtebørs: Lazio vil hente Manchester United-reserve

Foto: Getty Images

Få overblik over dagens hotteste transferrygter i Tipsbladets rygtebørs.

Af Tipsbladet.dk

Antonio Rudiger fra Chelsea til West Ham
Note
: Tyskeren har været rygtet på vej til PSG, men nu vil David Moyes og West Ham forsøge at holde Antonio Rudiger i England i den kommende sæson. De vil nemlig leje stopperen.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun

Manuel Akanji fra Dortmund til Leicester
Note
: Leicester er på udkig efter forsvarsforstærkninger og har nu rettet fokus mod schweiziske Manuel Akanji fra Dortmund. Dog kan det blive svært, da Dortmund efter sigende ikke vil sælge.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Haris Seferovic fra Benfica til Tottenham
Note
: Flere angribere er blevet rygtet til Tottenham denne sommer, og nu forlyder det, at Tottenham vil have Haris Seferovic fra Benfica. Den 28-årige schweizer scorede blot fem mål i sidste sæson, men hele 23 i sæsonen forinden.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider

Andreas Pereira fra Manchester United til Lazio
Note
: Andreas Pereira har langt til spilletid i Manchester United, og det vil Lazio udnytte til at lokke ham til Rom. Italienerne vil sende et bud inden længe, forlyder det.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Di Marzio

Ruben Dias fra Benfica til Manchester City
Note:
"Here we go!" Den troværdige transferjournalist Fabrizio Romano har sagt de gyldne ord, og så plejer den altså at være god nok. Manchester City forstærker nu forsvaret med den 23-årige portugisiske Benfica-stopper, der har skrevet under på en kontrakt frem til 2025. City betaler 55 millioner euro, og Dias rejser søndag til England for at gennemføre sit lægetjek.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Fabrizio Romano (Sky Sports og The Guardian)

Nicolas Otamendi fra Manchester City til Benfica
Note: 
Og Benfica har allerede fundet sig en erstatning. Som en del af aftalen sender City nemlig den 32-årige argentinske stopper den anden vej. Han har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2023 og hentes for cirka 15 millioner euro.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Fabrizio Romano (Sky Sports og The Guardian)

Sergino Dest fra Ajax til FC Barcelona
Note: 
Vi bliver ved transferoraklet Romano, der har sagt "here we go" til endnu en handel. Den 19-årige amerikanske højreback, der har fået sin fodboldopdragelse i Ajax har valgt FC Barcelona over Bayern München og skriver nu under på en kontrakt med Barcelona frem til 2025. Barcelona betaler 22-23 millioner euro med mulighed for en række yderligere betalinger. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Fabrizio Romano (Sky Sports og The Guardian)

Houssem Aouar fra Lyon til Arsenal
Note: 
Arsenal har intensiveret jagten på den 22-årige franske midtbanespiller, men indtil videre har London-klubben fået afvist sine bud. Seneste bud lød på 36 millioner euro, men det blev afvist prompte. Lyon vil ikke sælge Aouar for under 50 millioner euro, forlyder det.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: RMC Sport

Declan Rice fra West Ham til Chelsea
Note: 
Chelsea er åbenbart slet ikke færdige på transfermarkedet endnu. London-klubben forbereder et bud på lidt over 40 millioner pund for West Hams 21-årige midtbanespiller Declan Rice. Man forventer, at West Ham vil acceptere buddet, da klubben er i desperat pengemangel.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sun

N'Golo Kanté fra Chelsea til Inter - og Milian Skriniar og Marcelo Brozovic fra Inter til Chelsea
Note: 
Vi bliver ved Chelsea, der kan blive involveret i noget af en byttehandel. Inter vil have Kanté, og de tilbyder nu Skriniar og Brozovic i bytte for franskmanden.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: 90min