• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mathias Høj Jensen

Søndagens rygtebørs: Balotelli mod nye eventyr

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste transferrygter fra international fodbold.

Af Mathias Høj Jensen

Kingsley Coman fra Bayern München til Manchester United
Note: Solskjær er ved at forberede et ganske lukrativt bud på den lynhurtige franskmand. Den 24-årige kantspiller vurderes til ikke at være helt uden for rækkevidde.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild

Mario Balotelli Fra Monza til Adana Demirspor
Note: Den tyrkiske klub har annonceret, at de gerne vil have fat i den italienske angriber, der ikke formåede at sparke Monza i Serie A. Ifølge præsidenten hos de tyrkiske oprykkere er de to parter i forhandlinger.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: A Spor

Marc-Andre ter Stegen forlader FC Barcelona
Note: Den spanske klube overvejer at sælge deres 29-årige tyske målmand og erstatte ham med AC Milans 22-årige målmand Gianluigi Donnarumma, der har kontraktudløb til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Declan Rice fra West Ham til Chelsea
Note: Chelseas interesse for Declan Rice er eftersigende genopstået. London-klubben er klar til at lave en byttehandel med West Ham, hvor Tammy Abraham vil indgå i aftalen sammen med Rice. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Telegraph

Harry Kane fra Tottenham til Manchester City
Note: TIlbage i januar-transfervinduet havde Manchester City afgivet et bud på Harry Kane, som i øjeblikket er i stor fokus i transferverdenen. Dengang afviste Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, tilbuddet, men City står fortsat som en af topkandidaterne til at hente Tottenham-angriberen til sommer.
Sandsynlighed: Middel
KIlde: Mirror

Naby Keita fra Liverpool til Atletico Madrid
Note: Naby Keita vil gerne væk fra Liverpool. Derfor har hans agent taget kontakt til den spanske storklub Atletico Madrid, som lørdag vandt det spanske mesterskab foran både Real Madrid og FC Barcelona. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Sergio Romero fra Manchester United til Everton eller Juventus
Note: I Manchester United har Sergio Romero stået i skyggen af både David de Gea og Dean Henderson, men nu tyder det på, at han er på vej væk. Den 34-årige argentinske keeper har høstet interesse fra både Everton og Juventus.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Lautaro Martinez fra Inter til Atletico Madrid eller Real Madrid
Note: I januar-transfervinduet dukkede Lautaro Martinez' navn ofte op i forbindelse med et skifte til FC Barcelona, men nu er der tale om interesse fra to andre spanske storklubber. Inter-angriberens agent har været til møde med repræsentanter fra både Atletico Madrid og Real Madrid.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Antoine Griezmann fra FC Barcelona til Juventus
Note: Efter en middelmådig sæson går rygterne på, at FC Barcelona har set sig nødsaget til at sætte en række spillere til salg. En af dem er Antoine Griezmann, og den franske landsholdsspillet sættes nu i forbindelse med Juventus, som en erstatning for Cristiano Ronaldo. Portugiseren rygtes væk fra Torino-klubben, hvis ikke den kvalificerer sig til Champions League i næste sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: La Stampa

Gianluigi Buffon fra Juventus til Belenenses
Note: Den portugisiske klub Belenenses har lavet et mærkværdigt tilbud på den erfarne Juventus-keeper Gianluigi Buffon. Tilbuddet indebærer slik, gratis logi samt et museums-sæsonkort.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Goal

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020