Video : Tipsbladet
Rygter

Marco Reus i chokskifte?

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Mikel Arteta fra Arsenal til FC Barcelona
Note
: FC Barcelona skal finde en ny cheftræner til sommer, når Xavi stopper, og i den forbindelse har storklubben forhørt sig hos Mikel Arteta. Et problem er, at Arteta har kontrakt med Arsenal til sommeren 2025, og med FC Barcelonas økonomiske problemer in mente vil det svært at købe ham fri. Men der er ingen tvivl om, at spaniernes ledelse er vilde med Arteta.
Kilde: Relevo
Sandsynlighed: Under middel

Alan Varela fra Porto til Liverpool eller PSG
Note
: Den argentinske midtbanespiller Alan Varela, 22 år, tiltrækker sig angiveligt interesse fra et par af Europas største klubber som Liverpool og PSG. Han menes at koste hele 522 millioner kroner.
Kilde: Foot Mercato
Sandsynlighed: Middel

Marco Reus fra Dortmund til West Ham
Note
: Han har været i Dortmund i årevis, men til sommer har Marco Reus kontraktudløb i den tyske storklub. Og i den forbindelse er den 34-årige offensivspiller blevet tilbudt West Ham.
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Under middel

Sergio Ramos fra Sevilla til Saudi-Arabien
Note
: Der var en masse rygter om et skifte til Saudi-Arabien i sommer, men 37-årige Sergio Ramos vendte i stedet hjem til Sevilla. Nu blusser rygterne om et skifte til Saudi-Arabien eller USA op igen.
Kilde: Mundo Deportivo
Sandsynlighed: Middel

Nico Williams fra Athletic Club til Chelsea
Note
: Chelsea vil hente den dygtige kantspiller Nico Williams fra Athletic Club. Den 21-årige spanier menes at koste i omegnen af 375 millioner kroner denne sommer grundet en frikøbsklausul.
Kilde: Telegraph
Sandsynlighed: Middel