Video : Tipsbladet
Rygter

Storklub følger Denis Vavro

Ifølge den italienske journalist Paolo Bargiggia kan FC København-forsvareren Denis Vavro vende retur til Italien.

Det er næppe forkert at sige, at Denis Vavro havde et mindre succesfuldt ophold i italiensk fodbold hos Lazio.

Ikke desto mindre er der ifølge den italienske journalist Paolo Bargiggia interesse fra netop støvlelandet i den dygtige FC København-centerforsvarer.

Mere konkret er der tale om Juventus, der angiveligt har et godt øje til den slovakiske landsholdsspiller, der efter sin afsked med Lazio har genfundet storformen i FC København.

Ifølge journalisten er han et blandt flere navne, som Juventus' tekniske direktør, Cristian Giuntoli, har et godt øje til.

Det fortæller Paolo Bargiggia til TVPlay, som er en italiensk nyhedskanal om fodbold.

- Et andet navn, som Juventus' tekniske direktør følger, er Denis Vavro. Han er ikke deres førstevalg og er ikke tænkt som en direkte afløser for (Gleison) Bremer, men i højere grad ses han som en tilføjelse. Jeg ved, at Giuntoli følger ham og har fulgt ham tidligere. Men helt naturligt taler vi om en profil af lidt lavere karakter, siger han.

Paolo Bargiggia peger også på, at Juventus har et godt øje til Alessandro Buongiorno fra Torino.

Denis Vavro har ikke lagt skjul på, at han nyder at være tilbage i FC København, hvor han får masser af tillid og er en vigtig brik i Jacob Neestrups forsvar, men det er ikke til at sige, om han har lyst til at revanchere sig i Serie A.

Opholdet i Lazio fra 2019 til afskeden i januar 2022 var i hvert fald ikke nogen succes. Sølle 21 kampe noterede midtstopperen sig for, som undervejs i opholdet blev udlejet til Huesca i Spanien, uden det for alvor fik sat fut i hans italienske eventyr.

28-årige Denis Vavro er på kontrakt i FC København i yderligere to år, og hans fokus er selvsagt på at genvinde det danske mesterskab for tredje år i streg, før han kaster sig ud i at tænke på karriereplanerne.