Foto: Getty Images
Rygter

Storklubber flokkes om tidligere Superliga-stjerne

Men det bliver dyrt at købe ghaneseren, som AFC Ajax minimum vil have 350 millioner kroner for.

Det er efterhånden nogle år siden, at Mohammed Kudus brændte Superligaen af for FC Nordsjælland, og siden da er det kun gået fremad. 

En fremragende sæson i AFC Ajax og et stærkt VM, hvor han flere gange kom på måltavlen for Ghana, får nu nogle af de største klubber i Premier League til at flokkes om ham, og et sommerskifte kan meget vel komme på tale. 

Det melder The Athletic.

Her skriver mediet, at trioen Arsenal, Newastle og Manchester United er tre af flere hold, som følger Kudus tæt. Forventningen er også, at Ajax sælger ham til sommer, da han på det tidspunkt kun vil have to år tilbage af sin kontrakt. Uden udsigt til at forlænge aftalen åbner det døren for et sommersalg, så Ajax kan score den helt store gevinst for ham. 

Ifølge The Athletic har Ajax klistret et prismærke på Kudus, der hedder 40 millioner pund - ellers godt 350 millioner kroner. Den pris kan stige, hvis interesserede klubber ender i en decideret budkrig. 

Tidligere har Kudus været nævnt som et varmt emne i Everton, men mon ikke det løb er kørt for Merseyside-klubben, som er i alvorlig risiko for at rykke ud af Premier League. 

Mohammed Kudus har til sommer været i Ajax i tre år, og det er særligt i denne sæson, at han har fået sit helt store gennembrud. Her er det bleve til 18 scoringer og seks assists i 41 kampe.