Foto: Getty Images
Rygter

Superliga-interesse for "glemt" dansk stortalent

Den 18-årige teknikker kan være på vej tilbage til dansk fodbold, efter tiden i Ajax ikke har været noget at råbe hurra for.

Jeppe Kjær blev udråbt som et af de største talenter i Superligaen i mange år, da han fik sin Superliga-debut som 16-årig for AC Horsens tilbage i 2020.

Hans tekniske spillestil var guf for den hollandske storklub AFC Ajax, der hentede unge Kjær til Amsterdam. 

Siden da har gennembruddet i Ajax ladet vente på sig, og nu ligner det efterhånden et overstået kapitel for ham i storklubben. Han har kontraktudløb med Ajax til sommer, og ifølge B.T's podcast Transfervinduet bliver den ikke forlænget, da han er for langt fra førsteholdet. Således har Jeppe Kjær sin førsteholdsdebut i Ajax til gode, ligesom han i denne sæson kun har fået fire minutters spilletid for reserveholdet..

Mediet melder samtidig, at der fra danske klubber har været lidt forespørgsler til Jeppe Kjærs situation. Hvis alle parter bliver enige, så kan en dansk klub allerede få 18-årige Jeppe Kjær til januar. 

B.T melder dog, at et skifte lige så godt kan blive til Norge, Sverige, Holland eller Belgien, da målet først og fremmest handler om at komme ind omkring et førstehold. Der tales ikke om nogen pris, men i og med Ajax alligevel risikerer at miste Jeppe Kjær billigt, så lader det ikke til, at interesserede klubber skal punge helt ud for den vævre offensivspiller. 

Jeppe Kjær har tidligere været rygtet til FC Nordsjælland, hvis spillestil må siges at passe godt til en type som ham.