Video : Tipsbladet
Rygter

Tidligere AGF-stjerne på blokken i Real Madrid

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Kevin De Bruyne fra Manchester City til Al-Ittihad
Note: 
Manchester City kan miste en af deres helt store stjerner til Saudi-Arabien. I hvert fald skulle den belgiske megastjerne Kevin De Bruyne angiveligt have nået til enighed med Al-Ittihad, og nu er det blot op til Manchester City at godkende transferen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Rudy Galetti 

Yann Bisseck fra Inter til Real Madrid
Note: 
Han fik en lidt langsom start i det italienske, men siden har Yann Bisseck taget skeen i den anden hånd med flere gode præstationer, mange minutter og flere hovedstødsmål. Det har man også fået øjnene op for i selveste Real Madrid, der overvejer at hente den tidligere AGF-stjerne til den spanske kongeklub. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: OK Diario 

Mohamed Salah forlænger i Liverpool
Note: 
Rygterne har været mange om den egyptiske verdensstjerne, og han har længe lignet en mand på vej væk fra Anfield. Liverpool er dog fortsat optimistiske omkring at forlænge aftalen med Mohamed Salah, når den nuværende udløber til næste sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Alexander Sørloth fra Villareal til West Ham
Note: 
Alexander Sørloth kan meget vel være på vej væk fra Villareal. Den tidligere FC Midtjylland-bomber har taget sit niveau til nye højder i La Liga, hvor Artem Dovbyk scorede flere mål end ham i sidste sæson. Det har nu vækket West Hams interesse, der angiveligt skulle være opsatte på at hente nordmanden til Premier League.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS 

Nico Williams fra Athletic Bilbao til Liverpool
Note: 
Han har været en af de helt store oplevelser for Spanien til EM-slutrunden, og det kan da også resultere i et stort skifte for Nico Williams. Liverpool skulle angiveligt være klar til at betale hans frikøbsklausul på 375 millioner kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: El Nacional