Video : Tipsbladet
Rygter

Tidligere FCM-spiller står foran stort skifte

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Thomas Tuchel bliver i Bayern Mücnhen
Note: 
Thomas Tuchel har allerede meldt ud, at han forlader Bayern München til sommer, men det samme gjorde Xavi i FC Barcelona, der nu har fortrudt sin beslutning og fortsætter i klubben. Nu vil flere af Bayern-stjernerne - heriblandt Harry Kane - da også forsøge at overtale Tuchel til at blive i Bayern München. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Bild

Kieran McKenna fra Ipswich til Manchester United
Note: 
Erik ten Hag er i flere engelske medier blevet beskrevet som en "dead man walking" i Manchester United, og hvis man smider hollænderen på porten, har man allerede en mulig afløser klar. I hvert fald skulle Manchester United allerede have kontaktet deres tidligere assistenttræner Kieran McKenna, der netop har sikret oprykning til Premier League med Ipswich. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Star

Bruno Fernandes fra Manchester United til Bayern München
Note: Bruno Fernandes kan muligvis være på vej væk fra Manchester United til sommer. I hvert fald skulle der angiveligt være interesse fra Bayern München på den 29-årige portugiser, der i denne sæson står noteret for ti mål i Premier League.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Independent

Tidligere Superliga-spiller Michael Baidoo i stort skifte
Note: 
Den tidligere FC Midtjylland-spiller Michael Baidoo, der siden 2022 har tørnet ud for Elfsborg, kan foretage et stort skifte til sommer. I hvert fald melder svenske medier om en stor interesse for den 25-årige offensivspiller, der er ønsket i klubber som Maccabi Haifa, Ludogorets, Ferencvaros, Hull City, Middlesbrough, NEC Nijmegen og Luton. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Fotbolldirekt