Video : Tipsbladet
Rygter

Tidligere United-boss kan afløse Tuchel i Bayern

Ifølge flere tyske medier intensiverer Bayern München i øjeblikket forhandlingerne med den tidligere Manchester United-cheftræner Ralf Rangnick, der kan afløse Thomas Tuchel i den tyske storklub.

Han forlod Manchester United for snart to år siden, men Ralf Rangnick kan nu stå foran et nyt trænerjob i en kæmpeklub. 

Ifølge flere tyske medier er den 65-årige Ralf Rangnick nemlig lige nu en meget varm kandidat til at blive den næste cheftræner for Bayern München. 

Ifølge Sport Bild har der været kontakt mellem Bayern München og Ralf Rangnick, og dialogen forventes at blive intensiveret i den kommende tid. 

Ralf Rangnick er lige nu landstræner for Østrig, hvor han har en kontrakt frem til 2026, men ifølge Sport Bild kan Rangnick om meget kort tid være på plads i Bayern München. Unai Emery er dog også fortsat et emne, ifølge Sport Bild. 

Også Sky Sport Deutschland skriver, at Ralf Rangnick er på blokken i Bayern München. Også Brightons Roberto De Zerbi er et emne, forlyder det. 

Ifølge Sky Sport Deutschland havde Ralf Rangnick allerede et møde med Bayern München-sportsdirektør Max Eberl inden Xabi Alonsos udmelding om, at spanieren bliver i Bayer Leverkusen. 

Bayern Münchens nuværende cheftræner Thomas Tuchel er i øvrigt opsat på en retur til Premier League, selvom FC Barcelona er interesserede i tyskeren.

Det skriver ESPN, der peger på, at Tuchel vil være interesseret i at blive ny cheftræner for Manchester United, hvis muligheden byder sig.