Rygter Mathias Høj Jensen

Rygtebørs: Messi forlænger og skal til USA

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste transferrygter fra international fodbold.

Af Mathias Høj Jensen

Lionel Messi fra FC Barcelona til Inter Miami
Note: Inters direktør Jorge Mas bekræfter, at han og medejer David Beckham har haft samtaler med Lionel Messi om en mulig fremtid i klubben som en del af en 10-årig forlængelse med FC Barcelona. Hvornår han i så fald vil skifte til den amerikanske klub, melder historien ikke noget om.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Miami Herald

David de Gea bliver i Manchester United
Note: Den 30-årige målmand regner med at blive i klubben i næste sæson.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: the Sun

Marcel Sabitzer forlader RB Leipzig
Note: Den østrigske midtbanespiller, der tidligere har været sat i forbindelse med Tottenham, har fortalt klubben, at han vil væk denne sommer. Det kan komme på tale for, hvis nogen vil byde 15 millioner euro (112 millioner kroner, red.).
Sandsynlighed: Middel
Kilde: the Athletic

Ousmane Dembele fra FC Barcelona til PSG
Note: PSG har budt sig ind i kampen om Liverpools Georginio Wijnaldum, som også er på blokken i FC Barcelona. Men nu har den franske storklub også fokus rettet mod en af Barcelonas egne spillere - nemlig Ousmane Dembele, som har kontraktudløb i 2022.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Rafa Benitez som ny manager i Everton
Note: Everton har netop sagt farvel til manager Carlo Ancelotti, der har gjort comeback i spidsen for Real Madrid. Derfor leder klubben nu efter en ny manager, og her er Rafa Benitez navn nu dukket op. Det er ganske kontroversielt, da Benitez tidligere har været manager for rivalerne fra Liverpool. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Telegraph

Achraf Hakimi fra Inter til Chelsea
Note: På det seneste har transferrygterne om Chelsea primært været fokuseret på de offensive kræfter, men London-klubben skulle angiveligt også være på jagt efter forstærkninger til forsvaret. Det drejer sig om Achraf Hakimi fra Inter, som også er på blokken i PSG.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Times

Granit Xhaka fra Arsenal til Roma
Note:
Granit Xhaka ser ud til snart at være fortid i Arsenal. Den schweiziske midtbanespiller høster interesse fra Italien nærmere bestemt AS Roma, hvor klubbens nye manager José Mourinho gerne vil have ham ind i folden.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Corriere dello Sport

Marcus Thuram fra Mönchengladbach til Tottenham
Note: Udover jagten på en ny manager efter Mourinhos exit så er Tottenham eftersigende også på udkig efter forstærkninger til de offensive geledder. Her er den franske kantspiller Marcus Thuram en af de spillere, som står højt på ønskelisten i London-klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: RMC Sport

Raheem Sterling fra Manchester City til FC Barcelona
Note: Som nævnt tidligere er Dembele på blokken i PSG. Hvis franskmanden vælger at forlade FC Barcelona, så har den spanske storklub en erstatning klar. Det drejer sig om engelske Raheem Sterling i Manchester City.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport