• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

United har haft Guardiolas overmand til samtale

Foto: Getty Images

Rudi Garcia blev sidste år den store i duellen med Pep Guardiola, da Lyon på chokerende vis slog Manchester City ud af Champions League. Og nu forlyder det, at Manchester United er interesseret i at ansætte den 57-årige franskmand som midlertidig cheftræner.

Af Lars Gram-Hanssen

Det var med Michael Carrick i rollen som cheftræner, da Manchester United tirsdag slog Villareal med 2-0 i Champions League. 

Carricks tid som cheftræner forventes dog at blive meget kortvarig, idet Manchester United har meldt ud, at man leder efter en midlertidig cheftræner, der kan køre sæsonen færdig. 

Folk som Ralg Rangnick, Julen Lopetegui og Ernesto Valverde er blevet sat i forbindelse med denne midlertidige stilling, og nu forlyder det, at Manchester United også er i dialog med den tidligere Lyon- og Roma-boss Rudi Garcia. 

Imponerende resultater
Således skriver The National, at Rudi Garcia har været til jobsamtale hos Manchester United, fordi de røde djævle ser den 57-årige franskmand som en interessant kandidat til jobbet som midlertidig cheftræner. 

Rudi Garcia førte sidste år Lyon til Champions League-semifinalen efter at have slået storklubber som Juventus og Manchester City ud undervejs. Garcia stoppede i den franske klub i sommer.

Rudi Garcia har tidligere ført Roma til to andenpladser i Serie A, og franskmanden blev også kåret til årets træner i Italien. Ifølge The National har også Ernesto Valverde talt med Manchester United om stillingen som midlertidig cheftræner.