Video : Tipsbladet
Rygter

United og PSG kæmper om bomber - koster 750 mio.

Der forventes at blive hård kamp om Victor Osimhen til sommer.

Manchester United lejede Wout Weghorst i januar, men hollænderen forventes ikke at blive en permanent løsning i den engelske klub, der har sagt farvel til Cristiano Ronaldo. 

Og ifølge ESPN er Manchester United interesseret i en af de mest formstærke angribere i Europa lige nu, Napoli-angriberen Victor Osimhen. 

Også Paris Saint-Germain siges at være ude efter den 24-årige nigerianer, der i denne sæson har scoret 14 mål i 16 Serie A-kampe. 

Ifølge ESPN forventes det dog at blive en dyr omgang, hvis Napoli skal overtales til at sige farvel til Victor Osimhen til sommer. Mediet skriver nemlig, at Napoli vil kræve mindst 750 millioner kroner for Victor Osimhen, der er topscorer i Serie A. 

Victor Osimhen er dog ikke det eneste store angribernavn, der optræder på Manchester Uniteds ønskeliste. Ifølge ESPN inkluderer listen også folk som Harry Kane, Salzburgs Benjamin Sesko og Juventus-stjernen Dusan Vlahovic. 

Napoli betalte selv omtrent 520 millioner kroner for Victor Osimhen, da den italienske klub hentede nigerianeren i Lille tilbage i sommeren 2020. Siden da har Osimhen scoret 43 gange i 82 kampe for Napoli.