• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

United-spiller konfronterede Solskjær efter nedtur

Foto: Getty Images

Harry Maguire har spillet skidt på det seneste, og ifølge The Telegraph var der efter 4-2-nederlaget til Leicester en Manchester United-spiller, der konfronterede Ole Gunnar Solskjær over nordmandens beslutning om at spille med Maguire fra start.

Af Lars Gram-Hanssen

Manchester United tabte søndag med 5-0 til Liverpool, og ifølge The Telegraph har spillertruppen efterhånden mistet tiltroen til cheftræner Ole Gunnar Solskjær. 

Ifølge The Telegraph er situationen i Manchester Uniteds omklædningsrum, at spillerne ikke synes dårligt om Solskjær som person. Til gengæld er truppen angiveligt ikke overbevist om nordmandens taktiske kvaliteter.

- Solskjærs taktiske forståelse, spillervalg og uvilje mod at tage store beslutninger, samt hans tendens til at fortsætte med underpræsterende spillere og stjernenavne er alle aspekter, som spillerne har stillet spørgsmålstegn ved nu, hvor Uniteds sæson er ved at falde fra hinanden, lyder det således fra The Telegraph.

Irriteret Bailly
Særligt Manchester Uniteds kaptajn, Harry Maguire, har fået voldsom kritik i den seneste uges tid, hvor verdenshistoriens dyreste forsvarsspiller har leveret sløje præstationer mod både Leicester, Atalanta og Liverpool. Og ifølge The Telegraph var der efter Leicester-kampen særligt én spiller, der havde meget svært ved at forstå Solskjærs beslutning om at spille med Maguire, der lige var kommet tilbage fra en skade.

- Eric Bailly konfronterede angiveligt Solskjær direkte i kølvandet på det sløje 4-2-nederlag til Leicester, hvor Bailly angiveligt spurgte træneren 'hvorfor han valgte en midterforsvarer, der ikke var fysisk klar'. Bailly var blevet forbigået til fordel for Maguire, som startede inde, selvom han kun havde haft én træningssession på græs, efter at han havde siddet ude i tre uger med en lægskade. Og hans [Maguires, red.] åbenlyse mangel på fitness var tydelig, da hans præstation var fyldt med fejl. Maguire fastholdt sin plads mod Atalanta og Liverpool, selvom han leverede lignende sløje præstationer, lyder det således fra The Telegraph. 

Manchester Uniteds næste kamp er lørdag mod Tottenham. Mandag reporterede medier som The Guardian og Manchester Evening News, at Antonio Conte ikke er afvisende overfor idéen om at afløse Solskjær. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020