• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Vækket af får: Ronaldo fraflytter millionvilla

Foto: Getty Images

Allerede efter en uges tid har Cristiano Ronaldo og portugiserens familie valgt at forlade den luksusvilla, som Manchester United havde fundet til klubbens hjemvendte helt.

Af clbold.dk

Kort efter Cristiano Ronaldos retur til Manchester United bragte flere medier historier om portugiserens nye luksusvilla i det nordengelske

Nu forlyder det dog, at Cristiano Ronaldo og familien blev træt af millionvillaen efter blot en uge. Ifølge The Sun fik Cristiano Ronaldo og superstjernes familie således nok af brægende får, der vækkede dem tidligt om morgenen. Der var ellers tale om et hus med en værdi på over 50 millioner kroner.

Ikke privat nok
Ifølge The Sun er Cristiano Ronaldo og kompagni nu rykket til en anden luksusvilla i Cheshire, der ligeledes rummer syv soveværelser. 

Det var angiveligt ikke kun højlydte får, der drev Manchester Uniteds hjemvendte helt væk fra den første luksusbolig. Cristiano Ronaldo var således også bekymret over manglende privatliv og sikkerhed, forlyder det.

- Mens ejendommen er skøn, med dens beliggenhed på bølgende bakker i skovkanten, så var den placeret tæt på får, som er meget larmende om morgenen. Der var også en offentlig sti på tværs af ejendommen, og vejen udenfor gav udsyn ind bag porten. Ronaldo er ekstremt professionel, og han lægger stor vægt på hvile og restitution efter kampene, så det blev besluttet, at det var bedst, at han og familien flyttede, lyder det således, ifølge The Sun, fra en unavngiven kilde. 

Ifølge The Sun lyder Cristiano Ronaldos nye bolig dog også hæderlig. Den inkluderer således en swimmingpool, en hjemmebiograf og en garage med plads til portugiserens superbiler. 

Ejendommen har en elektrisk port, overvågningskameraer og patruljerende vagter. Ifølge The Sun ligger boligen ikke langt fra det område, hvor Cristiano Ronaldo boede under sit første ophold i Manchester United. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020