• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Agentbureauet, der fik Dame N'Doye til FC København, ser store muligheder for den senegalesiske angriber. Flotte præstationer har givet opmærksomhed, der kan ende med et salg.

Af Kristian Østerby Jepsen

Dame N'Doye kom til FC København for godt et år siden. Den senegalesiske angriber havde længe svært ved at få det endelige gennembrud, men i efterårets sidste - og meget vigtige - kampe mod blandt andet OB og Sparta Prag lynede "Damen", hvilket kan blive guld værd for ham og FC København.

- En spiller som Dame N'Doye har gjort det godt i København. Hvis han kan holde stimen, så kan han pludselig komme der op, hvor det bliver rigtig sjovt, og hvor de store klubber kommer på banen.

- Klubberne har lagt mærke til ham, fordi han spillede godt i afgørende kampe. Der var for eksempel en del klubber til OB-kampen for at se på blandt andet Utaka, og det var et godt tidspunkt at blomstre op. Når de store klubber kan se, at man er afgørende i de kampe, bliver det pludselig interessant på højt internationalt plan, forklarer spilleragenten Mikael Jakobsson til tipsbladet.dk.

Jakobssons agentbureau Latigra Football lavede aftalen med FC København efter henvendelse fra N'Doyes portugisiske agent. FCK-fans skal ikke frygte et lynsalg, men en god forårssæson kan ændre på sagerne.

- Der har ikke været noget fra vores side, og det var jo meget i de sidste kampe, han blomstrede op. Nu har han mest lyst til at vise sig i FC København, hvor han føler, han har fundet sig selv, men hvis han bliver ved, kommer der noget til sommer, siger Mikael Jakobsson.

Dame N'Doye har tidligere spillet for den græske storklub Panathinaikos. Han har scoret 20 mål i 46 kampe for "løverne".