• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Atiba Hutchinson er glad efter en tiltrængt ferie. Nu ser han frem til et hårdt og spændende forår, hvor han efter al sandsynlighed bliver i FC København.

Af Kristian Østerby Jepsen

FC Københavns elegante midtbanespiller Atiba Hutchinson havde trukket huen godt ned om ørerne efter dagens træning på banerne på Frederiksberg. Canadieren var glad for at være tilbage, men også havde nydt ferien.

- Det var godt at være tilbage og få rørt bolden lidt, men jeg har haft en dejlig ferie, hvor jeg både har været i Canada og ude og rejse. Jeg har fået slappet af og fået tankerne lidt væk fra fodbolden, siger Atiba Hutchinson til tipsbladet.dk.

Nu går FC København så et hårdt men spændende forår i møde, hvor Europa League-kampene mod Marseille om en måned bliver første store udfordring. Før de danske mestre når så langt, skal de deltage i en træningsturnering i Spanien fra 2. til 13. februar.

- Vi kan bruge træningsturen til at få fuld fokus på fodbolden igen og kan forhåbentlig få nogle gode kampe - specielt imod Shaktar Donetsk. Vi skal komme i god form, så kroppen er klar til mange kampe i foråret, siger Hutchinson.

Han har kontraktudløb med FC København til sommer og er den del af den daglige rygtebørs, der kører i et transfervindue. Selv har han dog ikke planer om at forlade Danmark før til sommer.

- Lige nu har der ikke være noget, så som jeg ser det, bliver jeg her sæson ud. Det er også, hvad jeg fokuserer på. Jeg er glad for at spille fodbold og vil bare slutte godt her, siger canadieren.

Han og FC København møder Marseille 18. februar i Parken. Returkampen spilles en uge senere på Stade Vélodrome i Marseille.

Du kan se københavnernes sæsonforberedelser her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020