• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

AGF's landsholdsspiller Jakob Poulsen kan meget vel være på vej til italienske Lazio, der har budt 20 millioner krone. Sportschef Brian Steen Nielsen er fløjet til Rom for at forhandle.

Af Torsten Kjems Hansen

Den italienske Serie A-klub har i følge Ekstra Bladet budt 20 millioner kroner for Jakob Poulsen. I følge avisens oplysninger har den italienske klub  budt omkring 20 millioner danske kroner, hvilket har fået AGF's sportschef Brians Steen Nielsen til søndag at sætte retningen mod Rom for at forhandle yderligere.

AGF skulle nemlig i første omgang have afvist de 20 millioner kroner for den elegante og arbejdssomme midtbanespiller, som senest viste fine takter på ligalandsholdet mod Thailand.

Brian Steen Nielsen har tidligere overfor tipsbladet.dk fortalt, at han januars i transfervindue troede og håbede på blot et enkelt spillersalg for at stå sportsligt stærkest muligt til forårssæsonen. I sidste uge skiftede Michael Lumb til russiske Zenit, og nu tyder meget på at AGF må spille foråret ude endnu en profil.

Ydermere er angriber Nando Rafael sendt af sted på en lejekontrakt.