• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Niels-Christian Homstrøm har udtalt, at man må kalde ham Gårdmand Bjørn, hvis AGF vinder medaljer i år. Ifølge FCK's tidligere sportsdirektør er der ikke den store fare for et navneskifte.

Af Kim Michelsen

Niels-Christian Holmstrøm fik luftet sin holdning til de aktuelle begivenheder i dansk fodbold, da han som sædvanligt medvirkede i programmet "Fodbold uden filter" mandag aften.

Den tidligere FCK-sportsdirektør mener ikke, at AGF's bedste 15-16 spillere er lige så gode som de tilsvarende hos FCK, OB og Brøndby, sådan som AGF's træner Erik Rasmussen ellers har påstået.

- Så har sportsdirektørerne Anders Bjerregaard, Carsten V. og Kim Brink fra de andre klubber i så fald vist dårligt købmandsskab. Jeg er ikke enig. Det er det rene vrøvl. Det er god markedsføring, men det er bare varm luft, sagde Holmstrøm i programmet 'Fodbold uden filter' mandag aften.

Og ifølge Holmstrøm er Erik Rasmussen udmelding om medaljer, hvis ellers alt går op i en højere enhed, heller ikke holdbar.

- De blev nummer seks sidste år, men der var altså 30 point op, og det er et stykke vej. Alle kan danse en sommer. Erik Rasmussen burde holde sig til sit eget hold frem for at nedgøre andre. Du må godt kalde mig Gårdmand Bjørn, hvis AGF får medaljer i den her sæson, sagde Holmstrøm.