Superliga

Jesper C. kræver højt niveau

FC Københavns målmand, Jesper Christiansen, skal kun til en udenlandsk klub med klasse, ellers fortsætter han hos de danske mestre, forklarer Karsten Aabrink.

Jesper Christiansen har længe været i spil til et nyt udenlandsophold. Sidste sommer var det lige ved og næsten med Toulouse og Nürnberg og med svenske Johan Wilands ankomst i vinter, synes et udenlandseventyr igen at spøge.

- Med indkøbet af Johan er det dog klart, at det måske er på tide at komme ud igen, og hvis der dukker noget interessant op, kigger vi selvfølgelig på det, sagde Jesper Christiansen til hans agents hjemmeside, First Artist, 29. maj.

Den 31-årige målmand har vogtet buret for FC København hele foråret, men Christiansen har angiveligt en klausul i sin kontrakt, der gør, at han er til salg inden 30. juni for 1 million euro. Jesper Christiansens agent, Karsten Aabrink, kan ikke gå i detaljer, men fastslår, at et salg kun kommer på tale, hvis køberen har format.

- Jeg udtaler mig ikke om spillernes kontrakter. Jesper er glad for FCK, men ser også muligheder i udlandet. Det kræver dog et vist niveau af en klub, når vi taler Jesper Christiansen, men vi kigger på det, siger Karsten Aabrink til tipsbladet.dk.

Målmanden har kontrakt med FC København til 30. juni 2012 og stod 31 kampe ud af 33 mulige i den forgangne sæson.