Superliga

Kuhn giver ikke Califf afskedskamp

Danny Califf siger officielt først farvel til FC Midtjylland til nytår, men allerede nu har han spillet sin sidste kamp for klubben, da han ikke er i betragtning til kampen mod FC Nordsjælland. Samtidig er Kristian Ipsa og Winston Reid ude med karantæne.

Allan Kuhn og FC Midtjylland står med lidt af et forsvarsproblem til kampen mod FC Nordsjælland i weekenden. Kristian Ipsa og Winston Reid er i karantæne, og derfor har Kuhn reelt kun Martin Albrechtsen og Danny Califf til midterforsvaret, men amerikanske Califf er slet ikke i spil til kampen.

- Danny har jo været skadet, og er ikke en del af fremtiden i FC Midtjylland. Han har skrevet kontrakt med en ny klub og rejser hjem til USA. Derfor spiller han heller ikke i weekenden, og det er helt i overensstemmelse med en aftale, vi har med Danny, siger Allan Kuhn til tipsbladet.dk.

Derfor har Kuhn kun Albrechtsen til sit midterforsvar, og Frank Kristensen, der i nødssituationer før har spillet i midterforsvaret, er skadet. Derfor ligner det, at Kolja Afriyie kommer til at spille ved siden af Albrechtsen, mens Leon Jessen formentlig bliver rykket over på højre back og giver plads til Jesper Juelsgård på venstre.

- Vi kigger på lidt forskellige muligheder, og vi vil selvfølgelig ikke røbe vores startopstilling for FC Nordsjælland. Det vil være skide fedt at vinde den her kamp, så vi skal ud og vise noget motivation og gejst i de sidste 90 minutter inden vinterpausen. Men jeg tror, at FC Nordsjælland har det på samme måde, siger Kuhn.

FCM og FCN ligger side om side på 8. og 9. pladsen, hvor Kuhns tropper står noteret for 21 point. Et mere end nordsjællænderne. Kampens sejrsherrer kan hægte sig på SAS Ligaens midterfelt, hvor to point adskiller AaB, AGF, Silkeborg og Brøndby.