Superliga

Onyszko raser mod sin advokat

Arek Onyszko har været i medierne for mangt og meget de seneste dage. Nu langer han ud efter sin egen advokat.

Storm om bogen "Fucking Polak" førte mandag til, at FC Midtjylland så sig nødt til at fyre Arek Onyszko for de holdninger, han udtrykker i bogen. Allerede i sommer blev han dog fyret i OB efter at have fået dom for at tæve sin kone.

Og det kapital af sit liv er Arek Onyszko åbenbart stadig ikke færdig med. Dengang skrev Onyszko under på en aftrædelsesordning, hvor han frasagde sig retten til 800.000 kr. i sign-off fee, løn og bonus for andenpladsen i SAS Ligaen. Alt sammen efter rådgivning fra advokat Jørn Bonnesen.

Læs også: OB-advokat: Gider ikke Onyszkos niveau

- Jeg er rigtig sur på Jørn Bonnesen. Han har snydt mig. Han var min advokat i retten, og da vi så kommer til hans kontor efter retten, så har han de her papirer klar. Jeg stolede på ham, så jeg spørger ham, fordi jeg ikke kender de danske regler, om man bare kan fyre en medarbejder fra den ene dag til den anden. Han siger, at det kan man godt, og at jeg nok skal skrive under, så det gør jeg, siger Onyszko til B.T.

Den polske målmand skulle være parat til at trække OB i retten for kontraktsvindel i håb om at få rettens ord for, at han har ret til sit tilgodehavende.