• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC Københavns træner, Ståle Solbakken, burde måske skifte job, i hvert fald har nordmanden evner for at se ind i fremtiden.

Af Kristian Østerby Jepsen

Tipsbladet.dk lavede inden forårssæsonen et trænerpanel, hvor de 12 SAS Liga-trænere fik lov at spå om top, bund, profiler og egne resultater for sæsonen.

FC Københavns træner, Ståle Solbakken, gik til vinterpause på en 2. plads klemt inde mellem Brøndby og OB. Den norske træner troede dog på FCK-succes i et forår, som ville blive tæt, og Ståle "Spåmand" fik ret.

Hvem vinder guld?
- Nej, der må jeg tro på os selv, men jeg tror også, at vi får kamp til stregen af både OB og Brøndby, mens FC Midtjylland fortsat kan være joker i kampen om mesterskabet. Men jeg håber og tror, at vi har det, der skal til for at slutte øverst. Hvis man skal pege på en konkret grund, så kan det være, at vi har en fordel i en tæt mesterskabskamp, for vi har været med i toppen hvert år, mens OB altid har det svært til sidst i en sæson og Brøndby ikke har været der i et stykke tid, sagde Solbakken til tipsbladet.dk.

Også i den modsatte ende havde nordmanden en finger på pulsen.

Hvem rykker ned?
- Den er sværere. Jeg tror, at Horsens får det svært, de har i hvert fald det dårligste udgangspunkt. På en god dag kan de slå alle hold i SAS Ligaen, men spørgsmålet er, hvor mange af de gode dage, de får, sagde Ståle Solbakken.

Han og FC København hentede imponerende 74 point i sæsonens 33 runder. Havde københavnerne vundet sidste kamp over Randers, ville de have tangeret rekorden for flest indsamlede point. I sæsonerne 1997/1998 og 2006/2007 opnåede henholdsvis Brøndby og FC København 76 point.

Læs her hvad Ståle Solbakken ellers troede på inden forårssæsonen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020