• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Rasmus Würtz er returneret til FC København, og her agter han at kæmpe sig til en plads hos de danske mestre.

Af Kristian Østerby Jepsen

Hele foråret har han været lejet ud til Vejle, og mens holdkammeraterne fra FC København kunne drikke champagne og juble over mesterskabet, måtte Rasmus Würtz og Vejle knibe en tåre og skylle efter med gravøl.

Nu holder spillerne sommerferie, men når den er ovre, er Würtz tilbage hos FC København, og står det til skibonitten, skal han spille på midtbanen for de danske mestre.

- Jeg skal tilbage til FCK efter sommerferien og give den en skalle. Det ser godt ud, og jeg føler mig rustet til at tage kampen op. Jeg tror, jeg har kvaliteterne til at spille, selv om det bliver svært med de mange gode spillere. Jeg har allerede snakket lidt med Ståle, men ikke decideret om fremtiden, siger Rasmus Würtz til tipsbladet.dk.

Et halvt år i bunden og nedrykning med Vejle har givet Würtz hård på brystet, og indtil nu har et skifte fra FC København ikke været et tema.

- Jeg har egentlig ikke haft andre muligheder åbne. Det må jeg tage, hvis de kommer, men indtil videre starter jeg i FCK efter ferien, og det er det, jeg forholder mig til, siger Rasmus Würtz.

Würtz kom til FC København i 2007, men på grund af skader og manglende succes er det kun blevet til 18 optrædener i den hvide trøje.