• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Vejles Brian Priske siger til Tipsbladet at Vejle-ledelsens handlekraftighed i transfervinduet har givet spillerne en enorm moral før forårssæsonen.

Af svendb

Vejle Boldklub har i det netop afsluttede transfervindue skilt sig markant ud fra konkurrenterne ved at blandt andet at hente profiler som Allan Gaarde, Baba Collins, Martin Pedersen og Rasmus Würtz. Og mens de færreste havde forventet, at Vejle-ledelsen ville gå så aggressivt ud på transfermarkedet, mener Priske, at det har givet spillerne et helt ekstraordinært boost før forårssæsonen.

Humøret i top
- Hvem skulle have troet, at Vejle i transfervinduet ville hente en række klassespillere? Det betyder utroligt meget for spillene at vide, at bestyrelsen står 100% bag dem ved at give dem optimale arbejdsvilkår. Det giver jo en tro på, at man står sammen i forsøget på at undgå nedrykning. Humøret har fået en ekstra grad i vejret og spillerne giver den lige en ekstra tand ved træningen, siger Priske til tipsbladet.dk

Priske, der lige er vendt hjem fra en to-ugers træningsophold i Fort Lauderdale i USA, anerkender dog, at klubben, med blot tre uger igen før forårssæsonen, er i tidsnød for at få spillerne spillet rigtigt ind på holdet.

- Du har helt ret i, at vi ikke har lang tid, men fordelen er, at mange af spillerne er danske og kender hinanden før og har spillet sammen på forskellige hold før. F.eks skrev Martin Pedersen først under aftenen før transfervinduet lukkede, men han faldt lynhurtigt ind i truppen. Det ville måske have sværere med en udlænding, siger Priske.

Regulær ydmygelse
Den tidligere landsholdsspiller afslører, at stemningen i truppen er fuld af optimisme efter at klubben kronede en perfekt træningslejr med en regulær ydmygelse af de amerikanske mestre fra DC. United med 4-1.

- Vi flyttede bolden fantastisk, havde nogle rigtige gode angreb, og på trods af de mange nye, var det en præstation, som gav masser af optimisme før foråret, siger Priske afslutningsvis til tipsbladet.dk

Superliga

Mere Superliga

Fokus