Video : Tipsbladet
Serie A

Åbner op om fremtiden: Pogba er ikke færdig

Paul Pogba sammenligner sig med et barn, der drømmer om at blive professionel.

Den franske midtbanespiller Paul Pogba er blevet idømt en karantæne på fire år, da han er blevet taget for doping. Selv slår han dog fast, at han langt fra er færdig og ser frem til et comeback.

Det sker i et interview med Sky Italia, hvor han undervejs omtaler sig selv i tredje person.

- Hvis du ikke har set et interview med mig, hvor jeg siger, at jeg trækker mig tilbage, betyder det, at det ikke er sådan, fordi jeg stadig føler mig som en fodboldspiller. Jeg vil kæmpe mod dette, for mig, uretfærdighed. Et interview blev offentliggjort, jeg ved ikke, om du har set det hele, de satte noget, som... jeg var ikke færdig med at tale, siger han og fortsætter:

- Pogba er ikke færdig, Pogba er her, og indtil du ser mig sige, at jeg er færdig, så bare rolig. Jeg har en utrolig lyst til at komme tilbage, jeg føler mig som et barn, der ønsker at blive professionel. Jeg træner, jeg gør alt, hvad jeg kan for at komme tilbage på banen, lyder det fra Pogba.

Efter dommen har det forlydt, at hans klub Juventus er klar til at ophæve kontrakten med ham grundet den positive test. Han har dog sit eget billede af sin situation i Torino-klubben.

- Ud fra de seneste nyheder er jeg stadig Juve-spiller, jeg har en kontrakt, men jeg har ikke haft mulighed for at tale med direktøren og træneren... der er stilhed. Jeg tror, de venter på resultatet af appellen, men du må spørge dem, fortæller Pogba.

Med fire års karantæne vil Pogba først kunne vende tilbage som 34-årig, hvis dommen bliver fastholdt.