Video : Tipsbladet
Serie A

AC Milan-dansker kan indgå i stor handel

Ifølge flere italienske medier er der interesse for den 20-årige målmand Andreas Jungdal, der er på kontrakt i AC Milan.

Andreas Jungdal kan skifte fra en mesterklub til en anden denne sommer.

I øjeblikket er den 20-årige dansker på kontrakt hos AC Milan, men de italienske mestre vil meget gerne hente Charles De Ketelaere fra de belgiske mestre, Club Brugge.

Og i en eventuel transfer kan Andreas Jungdal indgå. I sidste uge skrev den velinformerede transferjournalist Gianluca Di Marzio, at det i forhandlingerne var kommet frem, at Club Brugge har et godt øje til den danske målmand samt AC Milans svenske angribertalent Emil Roback.

Nu skriver Calciomercato så, at AC Milan er i gang med at forberede et bud på Charles De Ketelaere, der lyder på 225 millioner kroner samt en spiller eller to.

Her nævnes det desuden igen, at Club Brugge er interesserede i Jungdal og Roback.

AC Milan er imidlertid ikke den eneste klub, der har kig på Charles De Ketelaere, for også Leeds United er vilde med den 21-årige belgiske kantspiller. Premier League-klubben skal endda være klar til at byde 280 millioner kroner, så hvis ikke AC Milan og Club Brugge kan nå til enighed, kan kantspilleren havne i England.

Andreas Jungdal, 20 år, kom til AC Milan fra Vejle Boldklubs ungdomsafdeling for tre år siden og har to år tilbage af sin aftale med Milano-klubben. Han har ikke fået debut for italienernes førstehold, men har flere gange været i truppen.