Video : Tipsbladet
Serie A

AC Milan vil hente Kjær-afløser i danskerklub

AC Milan vil gå på rov i danskerklubben Red Bull Salzburg for at finde Simon Kjærs afløser.

Milan skal have fundet en afløser for Simon Kjær.

Den danske veteran spillede sin sidste kamp for italienerne, da han blev bragt på banen i de døende minutter i sæsonens sidste kamp mod Salernitana i en udskiftning, der nok mest af alt var ment som en hyldest af ham. 

Simon Kjær har da også tidligere omtalt klubben som sit hjem, men efter mere end fire år og 121 kampe skal han altså nu finde nye græsgange. Det betyder også, at AC Milan skal have fundet en afløser for den 35-årige dansker. 

Her vil Milan angiveligt kigge mod danskerklubben Red Bull Salzburg med blandt andre Mads Bidstrup, Maurits Kjærgaard og Adam Daghim på holdkortet. Her render den 23-årige serbiske midstopper Strahinja Pavlovic nemlig rundt, og ifølge La Gazzetta dello Sport skulle den italienske storklub altså have et særligt godt øje til netop ham. 

Spilleren selv har ikke lagt fingre i mellem, at han foretrækker et skifte til AC Milan, der vil udnytte, at de har et særligt godt forhold med Salzburg, efter at de to parter sidste sommer blev enige om en handel, der sendte Noah Okafor til Italien. 

Strahinja Pavlovic spillede alle 90 minutter og holdt buret rent, da han sammen med det serbiske landshold mødte Danmark i den tredje gruppespilskamp, der sluttede 0-0. 

AC Milan er dog langt fra den eneste klub, der er ude efter den serbiske forsvarsspiller. For nyligt blev det meldt ud, at Thomas Franks Brentford allerede havde indledt forhandlinger med Salzburg om et køb af Strahinja Pavlovic.

Der bliver altså rift om Pavlovic denne sommer, hvor også Juventus, Roma og Brighton har været nævnt som bejlere til serberens underskrift. 

Ifølge østrigske medier kræver Salzburg 30 millioner pund for Strahinja Pavlovic, der har kontrakt med klubben frem til 2027.