Video : Tipsbladet
Serie A

Én ting kan blive afgørende for Lindstrøms fremtid

Særligt én ting bliver afgørende for Jesper Lindstrøms fremtid i Napoli, påpeger journalist.

Jesper Lindstrøm har kontrakt med Napoli til sommeren 2028, men lige nu er spørgsmålet ikke, om han bliver i klubben så længe. Nej, det er snarere, om han overhovedet er i klubben til næste sæson.

Den danske stjernes første sæson i Napoli siden sommerskiftet til 225 millioner kroner har været en stor skuffelse.

Og nu sås der stor tvivl om Jesper Lindstrøms fremtid i Napoli i flere italienske medier, blandt andet i lokalavisen Il Mattino.

Det forlyder, at Napoli overvejer en omkalfatring af mandskabet til næste sæson med en ny træner, og at Lindstrøms fremtid dels afhænger af sæsonens sidste otte kampe. Det samme gælder desuden flere andre spillere som Giovanni Simeone, Hamed Traore, Cyril Ngonge og Leo Østigård.

Tipsbladet har forhørt sig hos journalist Vincenzo D’Angelo, der dækker Napoli for Gazzetta dello Sport, og han opfordrer til at slå koldt vand i blodet.

- Det er for tidligt at sige noget om, om han skal videre eller ej. Napoli skal stadig først finde en træner, siger Vincenzo D’Angelo og tilføjer, at det bliver vigtigt for danskerens fremtid i den syditalienske storklub.

Lige nu er Francesco Calzona nemlig træner for klubben, men han er der kun frem til sommer. 

Uanset hvilken udlægning, man skal tro på, er der altså lagt op til et par afgørende måneder for Lindstrøm i Napoli.

Hidtil har Jesper Lindstrøm haft tre trænere i Napoli - Rudi Garcia, Walter Mazzarri og nu Francesco Calzona - men ingen af dem har for alvor set danskerens vej. Selvom det er blevet til 20 optrædener i Seria A, er det kun blevet til 331 minutter, hvilket taler sit tydelige sprog om, at han har haft en rolle som indskifter sent i kampene.