Foto: Getty Images
Serie A

Afsløring: Dansk kæmpetalent lander ny aftale

Ifølge Tipsbladet oplysninger har Champions League-finalisten Inter forlænget aftalen med det danske stortalent Silas Andersen.

Silas Andersen drog for to år siden mod varmere himmelstrøg, da han forlod akademiet i FC København til fordel for den italienske storklub Inter.

Det er ikke ligefrem hverdagskost, at Champions League-finalisten Inter går på rov i de danske talentafdelinger, og derfor vidner det også om, at de ser et stort lys i Silas Andersen.

Siden har den danske midtbanespiller bevist sit talent på klubbens U19-mandskab, hvilket nu belønnes med en ny aftale. Det kan Tipsbladet afsløre.

Ifølge vores oplysninger er midtbanespilleren og Inter blevet enige om en ny aftale, så kontrakten i stedet for at løbe ud i 2024 har en længde frem til sommeren 2025.

Forlængelsen med Inter kommer i kølvandet på flere rigtig stærke sæsoner af midtbanemanden på klubbens U19-mandskab, hvor han i år har optrådt 25 gange, scoret to mål og lavet fem assister.


Silas Andersen har forlænget sin aftale med Inter med yderligere et år (Foto: Inter Milan).

Silas Andersen, 18 år, var også med til at spille Inter videre fra gruppespillet i Youth League, som er ungdomsudgaven af Champions League, hvor man dog i den første knockoutrunde måtte se sig slået af ukrainske Rukh Lviv.

Det har dog ikke slået Silas Andersen ud, da han knokler på til både træning og i kamp. De seneste uger har han været fast deltager i klubbens træningerne med førsteholdet, som han drømmer om at debutere for.

Hans flotte præstationer for Inter har også sikret ham flere ungdomslandskampe for det danske U19-landshold. På tværs af alle de danske ungdomslandshold har han noteret sig for 27 kampe og tre fuldtræffere.