Video : Tipsbladet
Serie A

Atalanta-chef om Højlund-handel: Alt er skørt

Rasmus Højlund-handlen skaber problemer for Atalanta.

Atalanta har mange eftertragtede spillere, og på rygtebasis sendes flere af dem væk fra klubben.

Men man skal ikke tro alt, hvad man læser i medierne. Det siger cheftræner Gian Piero Gasperini, der desuden er meget irriteret på længden af transfervinduet, til Italy24.

- Indtil videre er det hele rygter. 10 procent af alt, hvad vi læser, er sandt. Ingen har brug for et transfervindue, der er åbent fra juli til slutningen af august.

- Forskellen bliver gjort af angrebet, hvor spillerne altid vil være mere eftersøgte. Men selv i den afdeling, ligesom med forsvaret, har vi masser af spillere. Det er et marked, der generelt er meget blokeret og svært, hvilket efter min mening skyldes datoerne, der er helt forkerte og ikke på linje med det, trænerne har brug for.

En af de spillere, der rygtes væk, er danske Rasmus Højlund. Gasperini ville ønske, der kunne komme en konklusion på angriberens situation inden længe, men det kan ikke lade sig gøre.

- Højlund? Selv hvis vi fastsætter en dato, eksempelvis den 15. august, vil transfermarkedet ikke være ovre. Hvis der kommer et stort tilbud, tager klubben og spilleren en beslutning. Jeg vil sætte den 31. juli (som deadline), men realistisk set er det ikke en mulighed. Selv Højlund havde det på samme måde sidste år. Alt er skørt.

Særligt Manchester United sættes i forbindelse med Rasmus Højlund.