• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Ole Hoffskov

Atalanta-træner: Det har distraheret Højlund

Foto: Getty Images

De mange transferrygter har fjernet en smule af Rasmus Højlunds fokus, mener Atalanta-træner Gian Piero Gasperini, der var glad for at se det danske stortalent tilbage på måltavlen lørdag.

Af Ole Hoffskov

Rasmus Højlund scorede sit første mål i to måneder, da han hamrede den sidste bold i kassen i Atalantas 3-1-sejr over Hellas Verona i Serie A lørdag aften.

Den danske komet startede året forrygende, men siden landskampspausen har han skrantet lidt - både med at score mål og holde sig skadesfri - men lørdag var der altså oprejsning for Rasmus Højlund.

Det glæder naturligvis Atalanta-træner Gian Piero Gasperini, der samtidig slår fast, at danskeren har kæmpet lidt på det seneste.

- Kvaliteterne er der, og han har en enorm vilje efter at gøre fremskridt hele tiden. Han klarede sig rigtig godt efter vinterpausen, og så blev han udtaget til landsholdet, hvor han scorede fem mål. Jeg tror, at de mange transferrygter har distraheret ham, og så blev han også skadet. 

- I dag var han stadigvæk ikke på sit bedste niveau, men man skal huske, at han er stadig ung, og han er klar over, hvor han skal forbedre sig, siger Gasperini ifølge italienske medier. 

20-årige Rasmus Højlund har i denne sæson scoret otte mål i Serie A for Atalanta.