Video : Tipsbladet
Serie A

Avis: Argentiner bliver ny lønkonge i Serie A

Inters anfører kan se frem til at blive den bedst betalte spiller i italiensk fodbold.

Lautaro Martinez afviste i sommer lukrative tilbud fra Saudi-Arabien, men Inter-kaptajnens økonomi kommer nok alligevel til at løbe fint rundt i fremtiden. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport er Inter nu nemlig klar til at gøre klubbens anfører til den bedst betalte spiller i italiensk fodbold. 

Avisen skriver, at Inter er klar til at tilbyde Lautaro Martinez en kontrakt med en ugeløn på én million kroner. 

Den argentinske landsholdsstjerne tjener i øjeblikket knap 45 millioner kroner om året, men Inter er altså klar til at løfte Lautaro op på 52 millioner kroner årligt. 

- Han repræsenterer Inters nutid og fremtid. Vi vil gøre alt for at nå frem til en aftale, og samtidig respektere de andre spillere, som også udfører deres arbejde, lyder det fra Inters administrerende direktør, Giuseppe Marotta. 

Det er ikke den helt store overraskelse, at Inter er klar til at sprænge klubbens eksisterende lønramme for Lautaro Martinez, idet argentineren i denne sæson har scoret 10 mål i otte Serie A-kampe. 

Dermed er det i Europas fem store ligaer kun Stuttgart-bomberen Serhou Guirassy, der i denne sæson har scoret flere mål end Lautaro Martinez.