Serie A Lars Gram-Hanssen

Avis: Diego Costa kan blive forenet med legende

Foto: Getty Images

Der var en gang, hvor Franck Ribéry og Diego Costa begge tilhørte den absolutte verdenselite. Nu forlyder det, at de to veteraner kan blive holdkammerater i Salernitana, der ligger på sidstepladsen i Serie A. Salerno-klubben jagter således Diego Costa, der har forladt Atlético Mineiro.

Af Lars Gram-Hanssen

Diego Costa blev brasiliansk mester med Atlético Mineiro sidste år, men den spanske målræv meldes nu på vej til europæiske fodbold, efter at han har fået ophævet kontrakten med Belo Horizonte-klubben.

Således skriver den italienske avis Il Mattino nu, at Serie A-bundproppen Salernitana vil forsøge at lokke den 33-årige Diego Costa til det sydlige Italien. Salernitana hentede i sommer Bayern München-legenden Franck Ribéry, og Salerno-klubben vil nu tilsyneladende igen forsøge at gå efter et stort navn. 

I hvert fald skriver Il Mattino nu, at Salernitana-sportsdirektør Walter Sabatini i disse dage arbejder på at hente Diego Costa, der altså kan hentes på en fri transfer. 

Salernitana har da også brug for al den hjælp, de kan få i de resterende 17 kampe af Serie A-sæsonen, idet oprykkerne har otte point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.