• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Anders Dehn

Avis: Joakim Mæhles klub jagter dansk EM-darling

Foto: Getty Images

Ifølge italiensk avis har også Atalanta meldt sig i rækken af Mikkel Damsgaard bejlere.

Af Anders Dehn

Listen over Mikkel Damsgaards bejlere er vokset og vokset, siden han spillede en flot EM-slutrunde for Danmark. Seneste navn på listen er Atalanta, skriver avisen La Repubblica.

Atalanta skal i givet fald overtale Serie A-kollegaerne i Sampdoria til at sælge den 21-årige dansker. En måde at gøre det er angiveligt at bruge nogle af de penge, som et salg af forsvarsspilleren Cristian Romero vil indbringe. Tottenham skulle være endog meget interesseret i argentineneren. 

En anden løsning kan ifølge La Repubblica være at tilbyde et transferbeløb plus den hollandske angriber Sam Lammers (nevø til den tidligere Esbjerg-træner John Lammers) i bytte for Damsgaard.

Lykkes Atalanta med at hente Mikkel Damsgaard, bliver den klejne dansker holdkammerat med en velkendt spiller fra landsholdet. Joakim Mæhle, der også fik noget af et internationalt gennembrud under EM, er således på kontrakt i Bergamo-klubben til daglig.

La Repubblica skrev dog så sent i seneste uge, at en anden danskerklub i form af Tottenham førte an i kampen om Damsgaard underskrift. Også klubber som Juventus, AC Milan og FC Barcelona har været nævnt blandt dem, der har holdt et vågent øje på Damsgaard.

Sampdorias præsident sagde for en måned siden, at prisen på Mikkel Damsgaard var "mindst 30 millioner euro (225 millioner kroner, red.). Hvis han scorer igen, vil prisen stige til 40 millioner euro (300 millioner kroner, red.)." Det var i øvrigt inden EM-semifinalen mod England, hvor Damsgaard netop scorede.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020