Serie A Lars Gram-Hanssen

Avis: Lukaku kan forvente kølig velkomst i Milano

Foto: Getty Images

Romelu Lukaku skal ikke forvente at blive modtaget som en helt, når belgieren i næste uge rykker tilbage til Inter på en lejeaftale.

Af Lars Gram-Hanssen

Chelsea og Inter er blevet enige om en retur til Serie A for Romelu Lukaku, men belgieren skal ikke forvente at blive modtaget med åbne arme i Milano. 

Således lyder det nu fra den engelske avis The Telegraph, at den indflydelsesrige Inter-fangruppe Curva Nord har gjort det klart, at Lukaku skal arbejde hårdt for at genvinde den respekt, han havde inden sidste års skifte til Chelsea. 

Trods løfter om at blive i Inter valgte Romelu Lukaku således at skifte til Chelsea, hvor belgieren endte med at floppe. Kort efter sidste års skifte luftede flere Inter-fangrupper deres vrede over Lukakus exit. 

The Telegraph peger på, at Curva Nord på Instagram har udsendt instruktioner til Inter-tilhængerne. Her fremgår det, at Lukaku ikke skal gives en varm velkomst, men at belgieren gennem hårdt arbejde og ydmyghed igen skal gøre sig fortjent til at blive hyldet af Inters fans. 

- Han blev behandlet som en konge, men nu er han én blandt mange, lyder det således i opslaget fra Curva Nord. 

I opslaget opfordrer Curva Nord således Inter-fansene til at finde den rette balance, idet fangruppen samtidig lover, at man ikke vil buhe af den hjemvendte Lukaku. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.