• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Ole Hoffskov

Avis: Så meget tjener danskerne i Serie A

Foto: Getty Images

Lasse Schöne er den bedst lønnede dansker i Serie A, det viser en opgørelse fra avisen La Gazzetta dello Sport.

Af Ole Hoffskov

Lasse Schöne er støvlelandets danske lønkonge, det viser en opgørelse fra den store italienske avis La Gazzetta dello Sport, som bold.dk henviser til torsdag eftermiddag.

Avisen skriver, at Lasse Schöne, der i sommerens transfervindue skiftede til Genoa, scorer 11 millioner kroner om året efter skat, og dermed er han noget bedre lønnet end Simon Kjær og Riza Durmisi, der er nummer to og tre på listen med 7,5 millioner kroner hver. Med til historien hører dog, at Atalanta ikke betaler hele lønnen til lejesvenden Simon Kjær, der ved siden af de 7,5 millioner kroner hæver en god hyre fra Sevilla, der ejer ham. 

Andreas Cornelius og Andreas Skov Olsen følger umiddelbart efter på listen med en årsløn på 6 millioner kroner, mens Lukas Lerager får godt 5 millioner kroner. Ifølge opgørelsen hæver både Peter Ankersen og Jacob Rasmussen 3,75 millioner kroner om året.

Den dårligst lønnede dansker i Serie A er ifølge La Gazzetta dello Sport Udinese-spilleren Jens Stryger Larsen med tre millioner kroner. 

Serie A's ubestridte lønkonge er naturligvis Cristiano Ronaldo, der med en årsløn på 231 millioner kroner nok skulle have til dagen og vejen. Nummer to på listen er Cristiano Ronaldos holdkammerat Matthijs De Ligt, der får 60 millioner kroner. 

Alle de nævnte beløb er uden diverse bonusser. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.