Serie A Lars Gram-Hanssen

Avis: Storklub vil hente Vlahovic i januar

Foto: Getty Images

Fiorentina kan måske sige farvel til Dusan Vlahovic allerede her i januar.

Af Lars Gram-Hanssen

Dusan Vlahovic har i denne sæson scoret 20 mål i 24 kampe for Fiorentina, men serberens dage i Firenze kan meget snart være forbi.

Således skriver La Gazzetta dello Sport nu, at Juventus vil forsøge at komme Vlahovic' andre bejlere i forkøbet ved at hente angriberen allerede her i januar. Juventus ønsker at undgå en budkrig til sommer. 

Ifølge avisen er Juventus' ræsonnement, at Dusan Vlahovic kan hjælpe klubben med at sikre Champions League-kvalifikation, hvorfor Torino-klubben altså vil forsøge at hente målræven allerede her halvvejs gennem sæsonen. 

Et indkøb af Dusan Vlahovic skal samtidig være med til at sende et signal til rivalerne, især til Inter, der selv arbejder på at hente Paulo Dybala til sommer. 

Vlahovic' kontrakt med Fiorentina udløber i 2023, og ifølge La Gazzetta dello Sport har Juventus hele tiden været serberens førsteprioritet. Fiorentina kræver dog 520 millioner kroner for Vlahovic, mens Juventus vil forsøge at byde 260 millioner kroner plus svenskeren Dejan Kulusevski, som Fiorentina-cheftræner Vincenzo Italiano angiveligt har et godt øje til. 

Et indkøb af Dusan Vlahovic vil samtidig betyde, at Álvaro Morata formentligt vil få tilladelse til at rykke til FC Barcelona, lyder det fra La Gazzetta dello Sport.