Video : Tipsbladet
Serie A

Cajuste åbner op om Osimhen-video: Var mærkeligt

Jens Lys Cajuste slår fast, at han nok ikke ville være super glad, hvis det skete for ham.

Napoli lavede for få uger siden en meget omtalt tiktok-video om deres egen angriber Victor Osimhen, som hånede ham i forbindelse med et brændt straffespark.

Det er noget, som holdkammeraten og den tidligere FC Midtjylland-spiller Jens Lys Cajuste nu har udtalt sig om i et interview med svenske Aftonbladet.

- Det var en underlig situation. Jeg følger ikke med på de sociale medier, så jeg hørte det fra andre. Jeg var en smule overrasket over det, men jeg tænker ikke mere om det. Jeg har haft så meget andet at fokusere på, siger Cajuste.

Når det kommer til, hvorfor han var overrasket over videoen, så svarer midtbanespilleren, at det var mærkeligt, når man tænker på, at det var ens egen spiller.

- Jeg kan ikke sige mere end det, fortæller svenskeren, som fortsætter om, hvordan det ville være, hvis det skete for ham selv.

- Man kan nok kun svare på det, hvis det skulle ske. Men det er klart, at man ikke ville være super glad over det, lyder det fra Jens Lys Cajuste.

Videoen blev hurtigt slettet af Napoli efter klagen fra Osimhen, som truede med en retssag. I stedet er man nået til et forlig mellem parterne. Videoen kan dog ses nedenfor.