Damsgaard assisterede i ny Sampdoria-skalp

Mikkel Damsgaard lagde op til 1-0-scoringen, da Sampdoria lørdag vandt 3-1 over Atalanta.

I seneste spillerunde scorede Mikkel Damsgaard sit første mål for Sampdoria, da Lazio blev besejret, og lørdag var han at finde i Claudio Ranieris startopstilling, da man gæstede Atalanta.

Værterne havde i midtugen vundet med overbevisende 4-0 over FC Midtjylland i Champions League, men Bergamo-klubben kunne ikke følge op mod Damsgaard og co.

13 minutter inde i opgøret var den tidligere Nordsjælland-spiller nemlig på spil, da han havde næstsidste fod på en Sampodria-scoring. Damsgaard fandt Fabio Quagliarella foran mål, og den rutinerede angriber bragte gæsterne i front.

Kort inden pausen kunne selvsamme Quagliarella have udbygget føringen, men han misbrugte fra ellevemeterpletten.

Efter en lille time fik Sampdoria til gengæld bragt sig på 2-0. Jakub Jankto slog et indlæg mod bagstolpen, og her kunne Morten Thorsby heade kuglen i nettet.

I det 80. minut fik Duvan Zapata bragt spændingen tilbage i opgøret, da han omsatte et straffespark, men i de døende minutter fik Jankto lukket opgøret til 3-1 efter flot forarbejde af Balde Keita.

Mikkel Damsgaard var iøvrigt blev taget ud i det 72. minut.

Sampdoria er nu oppe på fjerdepladsen i Serie A med ni point for fem kampe.