• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Damsgaard og co. spolerede Kjærs jubilæum

Foto: Getty Images

Det sluttede i en skuffelse, da Simon Kjær spillede jubilæumskamp for AC Milan lørdag.

Af Victor Risager

Simon Kjær startede lørdag eftermiddag inde for AC Milan mod Sampdoria, og dermed rundede den danske landsholdsanfører en flot milepæl for traditionsklubben.

Det var således Kjærs kamp nummer 50 for Milano-klubben.

Til gengæld kunne den danske stopper ikke fejre jubilæet med en sejr. Det sluttede således uafgjort på San Siro, hvor de to klubber bragede sammen.

Sampdoria havde Simon Kjærs landsholdskollega Mikkel Damsgaard med fra start, og flere gange i første halvleg viste den talentfulde dansker sig flot frem med driblinger og fin teknik. For hverken AC Milan eller Sampdoria kom der dog mål i første halvleg.

Det gjorde der dog efter pausen, og her var det gæsterne fra Genova, som scorede først.

Efter godt en times spil forsøgte milanesernes Theo Hernandez sig med en skidt aflevering, som havnede for fødderne af 38-årige Fabio Quagliarella. Den erfarne målræv tænkte hurtigt og sendte en høj bold over Gianluigi Donnarumma i AC Milan-målet og i netmaskerne.

Få sekunder efter var der mere drama, da gæsternes Adrien gik voldsomt ind i en tackling og fik vist sit andet gule kort i kampen.

Selvom de blev reduceret til 10 mand, holdt Sampdoria stand i et stykke tid, men i sidste ende fik AC Milan hul på igennem og sendt bolden i mål. Scoringen stod den talentfulde nordmand Jens Petter Hauge for, da han krøllede bolden ind efter fine driblinger.

Mere blev der ikke scoret, og det sluttede i en pointdeling. AC Milan holder fast i andenpladsen, men kan nu overhales af Juventus, som er fem point efter og har spillet to kampe færre.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus