Foto: IMAGO
Serie A

Dansk drømmedebut i Serie A: Det var fantastisk

Jens Odgaard var i tophumør efter den danske angribers debut for Bologna, hvor han kom på tavlen i 4-0-sejren over Lecce.

Lidt over 20 minutter skulle Jens Odgaard bruge på banen, før den danske angriber scorede sit første mål i Serie A for Bologna. 

Jens Odgaard fik den sidste halve time af dagens 4-0-sejr over Lecce, hvor han scorede i det 82. minut, og efter slutfløjtet var den 24-årige dansker svært tilfreds med sin debut i Bologna-trøjen. 

- Debut og mål, det var fantastisk for mig og for holdet. Jeg er glad for at have scoret og for at have jublet under curva'en med vores fans. Jeg har været i Bologna i en uge, men jeg føler mig allerede som en del af denne fantastiske gruppe.

- Spillerne og staben fik mig øjeblikkeligt til at føle mig som en af dem. Den her gruppe er speciel. Jeg ønsker at bidrage og hjælpe holdet med at nå så højt op som muligt, siger Jens Odgaard til Bolognas hjemmeside. 

Flere italienske medier som Calciomercato, Eurosport og Virgilio Sport har givet Jens Odgaard gode karakterer efter danskerens debut for Bologna. Calciomercato skriver, at Odgaard fik 'en glimrende debut', mens Eurosport peger på, at Bologna nu har en ny offensiv trussel på bænken. 

Efter sejren pegede Bologna-cheftræner Thiago Motta på, at Jens Odgaard har fortjent at få chancen. 

- Zirkzee ar aldrig glad for at blive udskiftet, for han ønsker altid at bidrage. Han har en glimrende sæson, også til træning, men der er også andre, der fortjener at få chancen. Han skal fortsætte, som han har gjort hidtil. Der er konkurrence fra Odgaard, som har trænet hårdt og har fortjent spilleminutter.

- Han scorede også, og han holdt på bolden og angreb i dybden. Det var godt at se, lød det ifølge Sky fra Thiago Motta. 

Med sejren over Patrick Dorgu og Lecce ligger Bologna nummer fem i Serie A, og dermed lever drømmen om Champions League-fodbold for Jens Odgaard og kompagni.