• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Pelle Kirchner

Dansk keeper fik debut i Serie B: Det var smukt

Foto: Getty Images

Andreas Jungdal fik søndag eftermiddag debut i Serie B for Cremonese.

Af Pelle Kirchner

Andreas Jungdal skiftede i sommer AC Milan ud med Cremonese i håbet om at få mere spilletid.

Det fik han dog ikke. I hvert fald ikke til at starte med.

Men efter at have måttet se til fra bænken i de tolv første kampe af indeværende sæson, fik han endelig chancen fra start, da Cremonese var på besøg hos Brescia. 

Den tdiligere Milan-keeper kunne næppe have drømt om en bedre Serie B-debut. Jungdal holdt buret rent og Cremonese vandt 3-0. 

- Jeg var klar til at få min debut. Mine holdkammerater fortalte mig, at jeg skulle tro på mig selv og bevare roen. Jeg havde det godt på banen, og jeg er meget glad, fortæller Andreas Jungdal til Cremoneses hjemmeside. 

Og selvom hverken Cremoneses fans eller stadion næppe kan måle sig med forholdene i AC Milan, var det stadig en kæmpe oplevelse for Andreas Jungdal, at spille foran de mange udebanefans, der havde taget den korte tur på 59 kilometer fra Cremona til Brescia. 

- Det var smukt. Vi har nogle fantastiske fans, der altid presser os til det yderste og larmer meget. Vi vil gerne give alt for dem, for de er der altid for os. Personligt var det virkelig fantastisk, at opleve. 

Andreas Jungdal brugte sidste halvdel af sidste sæson i Østrig, hvor han var lejet ud til Altach i den østrigske Bundesliga. Her blev det dog kun til seks kampe i alt, men noget kunne tyde på, at han har fundet melodien her i Cremonese.