Video : Tipsbladet
Serie A

Dansk landsholdspiller fik 103 bøder på to måneder

Det er dog blevet besluttet, at han kun skal betale 80 af dem.

Den danske landsholdsspiller Morten Hjulmand har tur i den for tiden. Skiftet til Sporting CP fra Lecce er gået godt, og han er igen udtaget til A-landsholdet forud for kampene mod Kazakhstan og San Marino.

Der er dog alligevel noget, som ikke helt kører for ham. Eller man skulle måske sige, at det har kørt lidt for meget. Det viser sig nemlig, at han har 103 ubetalte bøder fra sin tid i Italien. Det skriver den syditalienske avis Corriere del Mezzogiorno.

Her bliver der peget på, at der er tale om, at han har kørt i over et sted, hvor det ikke var tilladt mere end 100 gange. Alle bøderne skulle endda været kommet tilbage i 2021 mellem november og december.

Det er dog lykkedes for Morten Hjulmand at få annulleret 23 af bøderne, da de fra myndighedernes side har været for langsomme om at underrette spilleren om, at han havde fået en bøde.

Størrelsen på bøderne forlyder at være på 83 euro plus et gebyr på 12,35. Hvis det er 80 tilbageværende bøder, der ikke er betalt, så er det 6640 euro, han mangler at betale. Det svarer til lige i underkanten af 50.000 kroner.

Sagen dukkede op, da kommunen gennemgik budgettet og fandt de ubetalte regninger.

Morten Hjulmand har desuden fortalt, at han stadig følger med i, hvordan det går i Lecce. Læs mere om det her.