Serie A Victor Risager

Dansk talent på besøg i Serie A-klub

Foto: AC Horsens

Den 16-årige angriber fra AC Horsens er i denne uge på inspirationstur i Serie A-klubben Empoli.

Af Victor Risager

Et hav af danske fodboldspillere er i de seneste år skiftet til italienske klubber, og i disse dage er endnu et ungt dansk talent på besøg i støvlelandet.

Der er tale om den 16-årige angriber Julius Voldby Rosenberg Hansen fra AC Horsens, der i øjeblikket er på “inspirationstur” hos Empoli fra Serie A. Det meddeler NordicBet Liga-klubben selv på dens hjemmeside.

- Julius får en fin mulighed for at træne i andre og større rammer, og der er ingen tvivl om, at han er et stort talent i sin årgang, men der er ikke tale om, at han står på affyringsrampen lige nu.

- Han har et spændende potentiale, en god fysisk pakke og masser af power, men han har som alle andre 16-årige også udviklingsområder, som han skal arbejde med. I første omgang er vi glade for, at han får en stor oplevelse i Empoli F.C., siger Niels Erik Søndergård, sports- og talentchef i klubben, til AC Horsens’ hjemmeside.

Julius Voldby Rosenberg Hansen gør sig mest for AC Horsens’ ungdomshold og scorede i weekenden hele seks mål i U17-ligaen mod Brøndby IF, men han har også spillet et par førsteholdskampe.

I efteråret spillede den 16-årige angriber nemlig spilletid i to pokalkampe, og han diskede også op med to assister i den ene kamp.

I første omgang er Julius Voldby Rosenberg Hansen på besøg hos Empoli fra mandag til torsdag i den indeværende uge. Derefter skal han hjem til Horsens.