• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Danske angribere på måltavlen i Italien

Foto: Getty Images

To danskere kom på måltavlen i tirsdagens Serie B-kampe.

Af Victor Risager

Tirsdag har været en god dag for de danske angribere i den italienske Serie B, hvor både Christian Gytkjær og Jens Odgaard kom på tavlen for deres respektive klubber.

Christian Gytkjær og Monza gæstede Frosinone, og her kom den danske landsholdsbobler på tavlen kort før pausen, da han med en scoring bragte gæsterne foran 2-1. Det var Gytkjærs femte sæsonscoring i ligaen.

Scoringen var imidlertid ikke nok til at sikre sejren, og efter pausen fik Frosinone udlignet til slutresultatet 2-2. Det ene point betyder, at Monza nu er nummer tre i rækken.

Længere mod øst kom Jens Odgaard også på tavlen for Pescara, der har lejet det danske angrebstalent i Sassuolo, og han kunne endda også lade sig hylde som matchvinder i en sejr over Cittadella.

Efter 92 minutter spil fik han nemlig scoret kampens første og eneste mål, da han hoppede højest ved et indlæg og headede sejrsmålet ind.

Dermed sikrede Jens Odgaard en særdeles tiltrængt sejr til Pescara, som ikke havde vundet i deres seneste otte kampe og kæmper for at sikre overlevelse i Serie B. I øjeblikket er klubben næstsidst, og de har syv point op til det nærmest hold over nedrykningsstregen. 

Andetsteds havde Lecce danske Morten Hjulmand med i hele kampen i en nulløsning mod Virtus Entella. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus