Video : Tipsbladet
Serie A

Dansker hyldes i italienske medier

Den tidligere Brøndby-spiller Morten Fredrup har imponeret i Serie A.

Hvis man tager i betragtning, at Genoa er blandt de tre oprykkere i Serie A, har sæsonstarten været godkendt. Det er blevet til to nederlag, én sejr og et uafgjort resultat senest mod Napoli.

Danske Morten Frendrup har spillet 90 minutter i samtlige kampe i denne sæson, og i Italien er man imponeret over den tidligere Brøndby IF-spiller.

Den store italienske avis La Repubblica beskriver midtbanespilleren som en sand “all-rounder”, og en spiller, som man finder overalt på banen.

- En utrættelig spiller, upåfaldende, men enormt vigtig. På banen er han mere en bulldog på trods af sin fysik, som ikke er imponerende, skriver avisen også.

- Det er svært at erobre bolden fra ham, og han sender den videre uden - næsten - nogensinde at begå en fejl.

I Italien har de også bidt mærke i Frendrups begrænsede aktivitet på sociale medier.

-  Genert på en usandsynlig måde, en dreng med meget få ord. Hans Instagram-profil er endda privat, på trods af dette har han over 18 tusinde følgere.

Efter kampen mod Napoli var det ifølge Corriere dello Sport iøjnefaldende, hvordan Napoli-midtbanespilleren André-Frank Zambo Anguissa blev "knust og overskygget af Frendrup".

Frendrup kom til Genoa fra Brøndby i januar sidste år. I den forgangne sæson var han en af de helt store profiler, da klubben rykkede op fra Serie B, og i denne sæson har han været lige så vigtig - i hvert fald indtil videre.

Han har kontraktudløb i juni 2026.